Workshop Muziekinstrumenten van afval

Muziekinstrumenten van afvalmateriaal

Hoe leuk is het om eigen originele muziekinstrumenten te maken van spullen die anders thuis in de prullenbak zouden belanden…

In het kader van zuinig zijn op de aarde, re-use, reduce, recycle maken we ons eigen muziek instrument, de kinderen nemen plastic of glazen potjes & pakjes mee, blikjes, dopjes, flessen etc. 

Wij nemen van alles mee waardoor je je instrument mooi kunt maken en mooi kunt laten klinken. Samen knutselen we de mooiste instrumenten in elkaar en daarna gaan we samen muziek maken.

We maken ritmes afkomstig van verschillende culturen, bootsen natuurgeluiden na en gaan zoeken naar muzikale harmonie. Ook gaan we voor de wat oudere groepen tegenritmes en klanken gebruiken. Zo ontstaat er een een muzikaal vraag en antwoordspel. Er kan natuurlijk ook bij gezongen worden. 

Ter aanvulling van deze workshop kan de voorstelling “Lieve Mooie Aarde” worden geboekt. Tijdens deze voorstelling nemen we de instrumenten mee en zo kan het verhaal door ieder kind muzikaal worden ondersteund met hun zelfgemaakte instrumenten.

 

 

Wanneer u in de maand februari een voorstelling of workshop voor het komende jaar boekt krijgt u een korting van 20% berekend over het totaalbedrag 

 Tarieven “Workshop muziekinstrumenten van afvalmaterialen” (duo-workshop)

1 voorstelling: €750,-

2 voorstellingen €975,- (1 dagdeel) 

2 voorstellingen €1100,- (verdeeld over 2 dagdelen, dus hele dag) 

3 voorstellingen €1300,- (op 1 dag)

 

 

Tarieven “Workshop muziekinstrumenten van afvalmaterialen” gecombineerd met de voorstelling “Lieve Mooie Aarde”

1 Workshop & voorstelling: €975,-

2 Workshops & 2 voorstellingen €1300,- (op 1 dag)

 

Bedragen zijn excl. 0,30 ct/km reiskosten (tot een maximum van €100,-Bedragen zijn excl. 6% BTW