Tsjillup muziek & theater

Tsjillup muziek & theater Producties

Tsjillup muziek & theater Producties brengt bruisende interactieve muziek & theatershows en workshops naar kinderen via scholen, stichtingen en festivals.  

Er worden diverse thema’s aangeraakt die belangrijk kunnen zijn voor kinderen zoals moed om helemaal jezelf te mogen zijn, pesten, erbij willen horen, vriendschap, verhuizen, verschillende culturen, zuinig zijn op de aarde, jezelf laten zien en horen, gescheiden ouders, onzeker zijn. maar ook gewoon het zuivere gegeven meer muziek in de klas, meer muziek in hun leven. In sommige voorstellingen is de muziek het middel en in andere voorstellingen het middel en het hoofdthema.

De voorstellingen zijn in basis geschikt voor alle basisschool kinderen, uiteraard passen we de voorstellingen aan aan de leeftijd van de kinderen waar we voor spelen.

Tjillup is een 2 mans productiebedrijf bestaande uit Irwin Wolters, verantwoordelijk voor het muzikale gedeelte en Ruby van Tongeren, verantwoordelijk voor het drama gedeelte. Onder het kopje “Over ons” leest u meer.